Video ukazuje nové prvky série Tropico
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ukazuje nové prvky série Tropico

Video ukazuje nové prvky série Tropico

David Plecháček

David Plecháček

15. 3. 2018 11:21 1
Reklama

Za několik dní si budete číst recenzi na další hru studia Haemimont Games. Nejedná se ale o šestý díl simulátoru karibského diktátora, nýbrž o kolonizování Marsu, a věřte nebo ne, není to taková pohádka. Zato oblíbený klan el prezidentů z rodu Plejacheque se už nemůže dočkat, až se chopí dalšího ostrovního území a nastaví na něm pořádnou diktaturu v šestém díle Tropica.

Limbic Entertainment nám dávají k dispozici několik nových prvků, s nimiž bude nadvláda nad ubohými občany ještě sladší. Budeme jich mít v prvé řadě v područí ještě více. Autoři totiž do hry přidají nadvládu nad několika ostrovy, mezi nimiž bude nutné zajistit potřebnou infrastrukturu včetně mostů a tunelů. Protože je taková stavba nákladná, musíme někde v daňovém ráji ušetřit. Proto půjde například poslat agenty, aby se zmocnili nepřátelských, mnohdy kapitalistických divů světa, ať už jde o Sochu svobody nebo Eiffelovku.

Pozitivní nádech samozřejmě zůstává sérii vlastní, a tak se i přes změnu vývojářů můžeme těšit na podobný zážitek jako minule. Jen s drobnými vylepšeními. Nakolik ale půjde o prvky, které změní hratelnost, to se teprve ukáže. Série totiž čím dál více kostnatí a přidáním několika drobností se situace nezmění, ač by si to vývojáři a především hráči přáli. I tak se ale Tropico těší značné popularitě, stejně jako mezi námi, a tak se na šestý díl těšíme.

Kdy přesně vyjde, zůstává nejasné. Vývojáři ani vydavatelství Kalypso zatím ani náznakem specifičtější termín nesdělili. Víme jen, že hra vyjde určitě letos, a to klasicky na PC, Xboxu One a PS4. Sérii je nicméně vlastní jaro/léto, tudíž bychom se soustředili na období prázdnin. Čekání vám zkrátí nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama