Série Myst hlásí návrat ve velkém stylu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Myst hlásí návrat ve velkém stylu

Série Myst hlásí návrat ve velkém stylu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 3. 2018 08:52 2
Reklama

Adventurní série Myst je starším hráčům jistě velmi dobře známá a svým způsobem i poměrně specifická. Dlouhou dobu se jednalo o sérii her a dobrodružství, jež tvořily žánr samy o sobě, dnes už  však přeci jen něco pamatují a nejsou zrovna dvakrát přístupné. To se však brzy změní, neboť tvůrci z týmu Cyan Worlds slibují aktualizované verze všech dílů této série.

Podařit by se to mělo ještě letos a tedy i u příležitosti oslavy 25. narozenin této značky. Tato myšlenka přitom prý existuje již delší dobu, realizace však byla problematická zejména z důvodu vlastnictví licence. Vývojáři z Cyan Worlds jsou nezávislým týmem a našetření potřebných prostředků jim zkrátka trvalo delší dobu.

Ale zadařilo se a díky tomu se prý během letoška dočkáme opětovného vydání všech her z této série s tím, že následovat bude i vydání balení fyzických kopií hry. To bude mít charakter sběratelské edice hry a oslavovat bude právě zmíněné výročí.

Stejně tak tvůrci slibují možné další pokračování série, neboť onen pomyslný konec prý dosud nebyl napsán. Více už ale může napovědět například příspěvek na webu série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama