Aspyr představuje VR adventuru Torn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aspyr představuje VR adventuru Torn

Aspyr představuje VR adventuru Torn

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2018 12:34
Reklama

Vývojářský tým Aspyr Media představil svůj další titul, který tentokrát zamíří na PlayStation VR, Oculus Rift a podporovat bude koneckonců i HTC Vive. A to takže primárně – mimo virtuální realitu si tento fantaskní adventurní počin s největší pravděpodobností nezahrajeme.

Což může být pro některé fanoušky first person adventur škoda, neboť první upoutávka představuje poměrně zajímavý svět, ve kterém se mísí reálné s nereálným. Ve hře se hráči málem doslova vtělí do role ženy, která ráda točí zajímavé a pozoruhodné věci. A když se tato protagonistka dozvěděla o podivném sídle posazeném doprostřed opuštěné krajiny, neváhala ani minutu a jala se ulovit svoji vlastní senzaci.

Ta spočívá v odhalení osudu majitele tohoto sídla – Dr. Talbota, který za záhadných okolností zmizel a který zcela zjevně pracoval mimo jiné také jako vynálezce. A v jeho sídle rozmístěné technologické artefakty zřejmě mohou vypovídat něco o jeho neznámém osudu.

Prvotní myšlenky stojící za hrou určitě stojí za pozornost a budí zvědavost, bohužel toho o hře doposud příliš mnoho netušíme. Očekáváme však explorativní adventuru, ve které bude postup hrou znamenat kombinaci logických hádanek a průzkumu prostředí. Prim ale přitom určitě bude hrát i příběh, na jehož produkci se podílí mimo jiné i tvůrci se zkušenostmi například z BioShocku, Tomb Raidera či ze Strangleholdu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama