BattleTech vyzývá k předobjednávce hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BattleTech vyzývá k předobjednávce hry

BattleTech vyzývá k předobjednávce hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2018 10:57 1
Reklama

Týmy Paradox Interactive a Harebrained Schemes připomínají novou upoutávkou chystaný projekt jménem BattleTech, který si klade ambice vrátit na obrazovky počítačů pompézní akce s mechy a který by mohl hráče potěšit již v průběhu tohoto dubna.

Těšit se přitom lze na drsný sci-fi válečný konflikt, ve kterém se hráči zhostí role velitele vlastní jednotky plechových monster. Aktuálně se přitom píše rok 3025 a technologie pochopitelně značně postoupily. Spolu s nimi samozřejmě pokročila i válečná mašinérie vedoucí mimo jiné také ke zdánlivě nekončícímu konfliktu.

Ten v této podobě znamená tuhé a na strategickém uvažování založené bitvy proložené RPG prvky, komplexní správou mechanizovaných jednotek i cestováním a obchodováním. Jednat se má skutečně o robustní dobrodružství, které navíc nabídne nejen kampaň pro jednoho hráče, ale pochopitelně také hutný multiplayer.

Nalákat by váš přitom mohl již jen prostý fakt ten, že se jedná o duchovního nástupce série MechWarrior a o titul, na kterém mimo jiné spolupracují tvůrci se zkušenostmi z původní série i z titulu Shadowrun Returns.

A právě z posledního zmiňovaného titulu pochází zkušenost s moderní podobou tahových soubojů, kterými se BattleTech bude rovněž pyšnit a které budou rozhodně plnit velmi důležitou roli.

Jestliže vám každopádně tento výčet prvků hry přišel atraktivní, tak si určitě nenechte ujít přiloženou upoutávku. Ta láká zejména k čerstvě spuštěné možnosti předobjednávek hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama