Další Lego hrou budou noví Úžasňákovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Lego hrou budou noví Úžasňákovi

Další Lego hrou budou noví Úžasňákovi

David Plecháček

David Plecháček

19. 3. 2018 15:32
Reklama

Dlouhou dobu jsme neslyšeli o žádné z Lego her. Naposledy jsme recenzovali Marvel Super Heroes 2, a upřímně se nejednalo o nejostřejší tužku v penálu. To samé se dá říct o pozdějším Lego Ninjago, které ale vyšlo na konci září. A od té doby Warner Bros. Neukázali vůbec nic. I když to samé můžeme říct i dnes, tak v tuto chvíli známe zasazení nové hry.

S novinkou zamíříme k dvoudílné sérii od Pixaru, která se na našich obrazovkách objevila už před 14 lety v roce 2004, ale druhého dílu se dočkáme až letos. Naštěstí nikdo z rodinky Úžasňáků nezměnil ani nezestárl ani o jeden den. Ať už jde o hlavu rodiny Boba, jeho manželku-elastičku Hellen, nebo děcka Viollet a Dash a batole Jack-Jack, všichni mají své původní schopnosti.

Respektive zázračné dítě Jack-Jack je teprve nachází, z čehož plynou roztomilé zábavné situace, které by byly sice pro ostatní životu nebezpečné, ale Parrovi je díky svým superschopnostem dokáží přejít s úsměvem na rtech.

Nevíme, jestli Lego The Incredibles nabídne příběh i prvního, i druhého dílu. Víme jen, že hra vyjde na PS4, Xboxu One, Switch a PC. Ačkoliv se i v rámci Pixaru jedná o opomíjenou značku, Úžasňákovi dostanou už čtvrtou hru. První vyšla v roce 2004 spolu s filmem pod hlavičkou THQ. Vyvíjelo ji studio Heavy Iron, které vydalo i pokračování s podtitulem Rise of the Underminer. Třetí titul, When Danger Calls, vyvíjelo studio ImaginEngine.

Další Lego hrou budou noví Úžasňákovi
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama