Epic bezplatně rozdává assety Paragonu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic bezplatně rozdává assety Paragonu

Epic bezplatně rozdává assety Paragonu

David Plecháček

David Plecháček

19. 3. 2018 16:31 5
Reklama

Teď bude řeč o Paragonu. Než se podivíte nad tím, že ta hra ještě žije – už ne dlouho – a než se zeptáte, proč by vás tudíž měla zajímat, tak si přečtěte víc. Vývojáři z Epicu totiž poskytují veškeré assety hry zdarma. I přes to, že se jedná o hru, která v dubnu skončí, se jedná o nezvyklý krok. Především při představě, že jejich cena dosahuje 12 milionů dolarů.

V tomto balíčku je k dispozici i všech 20 postav, všechny jejich skiny, animace, dialogy, stejně tak jako 1500 prvků tvořící prostředí hry. Pokud tudíž vlastníte Unreal Engine 4, můžete si s nimi tvořit prakticky cokoliv chcete. Epic zároveň dává k dispozici i fragmenty map, na nichž lze všechno náležitě otestovat.

Víme, že tato nabídka není pro každého a pro širokou hráčskou veřejnost není úplně užitečná a praktická. Na druhou stranu je to ale zajímavý krok, který by mohl pomoci třeba začínajícím programátorům, kteří se s UE teprve učí. Navíc se vývojáři vzdávají všech svých práv, tudíž se může objevit hra prakticky stejného ražení se stejnými modely, jen ne od původních vývojářů.

Jak už bylo řečeno, celý balíček věcí by měl mít hodnotu 12 milionů dolarů. V celkovém objemu ale není k dispozici hned, nýbrž jej bude Epic doplňovat během celého jara a léta. K dispozici je jeho první část pod tímto odkazem. Na tuto stránku můžete zamířit i pro více informací, pomoci by vám mohlo i vlákno diskuze na oficiálních stránkách vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama