Akce Scavengers chce konkurovat Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Scavengers chce konkurovat Destiny

Akce Scavengers chce konkurovat Destiny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2018 15:15
Reklama

Nezávislý tým Midwinter Entertainment poskládaný mimo jiné i z veteránů ze série Halo představuje svůj první velký projekt. Ten nese jméno Scavengers, je zasazený do mrazivé postapokalyptické krajiny a svým charakterem zcela zřejmě slibuje konkurovat například dvoudílné sérii Destiny či akci The Division.

Hra se představuje první komentovanou upoutávkou, která zve do zamrzlého herního světa na netradiční kooperativní dobrodružství. To spočívá ve snaze o přežití v nehostinném světě, v němž panuje nejen nová doba ledová, ale také neznámá choroba efektivně likvidující vše živé.

Týmová složka hry je přitom nesmírně důležitá a bez správných parťáků to nikdy nebude to pravé ořechové. Všichni společně přitom musí nutně počítat s klasikou v podobě omezených zdrojů a hnát se za lootem v podobě lepšího vybavení podobně, jako tomu známe z titulů jiných.

Kromě přiloženého videa vyjadřujícího ty první myšlenky stojící za hrou ale jinak příliš mnoho dalších detailů nemáme, již ty první zprávy však vyznívají poměrně zajímavé a mohly by v ideálním případě vést k atraktivnímu titulu. To však budeme moci posoudit až časem. Prozatím nicméně neznáme ani datum vydání, ani případné plánované platformy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama