Známe cenu HTC Vive Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe cenu HTC Vive Pro

Známe cenu HTC Vive Pro

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2018 14:07 8
Reklama

Dříve oznámená vylepšená verze virtuální reality v podobě HTC Vive Pro konečně dostává bližší detaily týkající se zejména dostupnosti a pravděpodobně toho pro všechny zájemce nejdůležitějšího detailu – cenovky.

Společnost HTC začne první headsety rozesílat již počátkem dubna s tím, že kdokoli, kdo si toto řešení VR objedná do 3. června, ten se zároveň dočká i příjemného dárku v podobě půlročního členství ve službě HTC Viveport. Ta zároveň ke konci března mírně podraží. O chystaných změnách této platformy jsme přitom psali právě v souvislosti s oznámením vylepšené edice HTC Vive.

Tato vylepšená verze headsetu každopádně přijde na 800 dolarů, což tedy v přepočtu (a v ideálním případě) může znamenat něco málo přes 16 tisíc korun, oficiální distribuce ale slibuje cenovku stanovenou na 22 290 korun. Cena základní verze by měla zároveň s tím klesnout na dolarů 500, tedy cenovku mírně překračující 10 tisíc korun. I u té však platí, že bude ve finále a skrze oficiání českou distribuci o něco vyšší.

Pro bližší detaily týkající se porovnání specifikací původní verze headsetu a jeho nové hardwarové revize pak určitě zavítejte na již citovanou předchozí aktualitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama