Assassin's Creed by mohl zavítat do Řecka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin's Creed by mohl zavítat do Řecka

Assassin's Creed by mohl zavítat do Řecka

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 3. 2018 15:42 30
Reklama

Sotva jsme se otřepali z egyptského dobrodružství, tak se užuž dozvídáme o tom, kam by nás mohly eventuálně zanést další kroky historicko-fantastické série Assassin’s Creed. A od starověkého Egypta se logicky podíváme pravděpodobně blíže do současnosti, o mnoho let by to ale nakonec být nemuselo.

Aktuální zpráva má pochopitelně příchuť spekulace, z minulosti již ale nicméně víme o tom, kolikrát se tyto původně nepotvrzené zprávy ukázaly být pravdivé. Takže je určitě jim záhodno věnovat alespoň trochu té pozornosti.

Každopádně pokud je něco pravdy na slovech Liama Robertsona (který má nejčastěji pod palcem práce na webu Unseen64), tak bychom se mohli podívat do starověkého Řecka. Tato lokalita prý přitom měla být původně součástí i Origins, Ubisoft se však nakonec rozhodl této historické epoše věnovat vlastní hru. Robertson má prý údajně k dispozici hned několikero zdrojů propojených na Ubisoft, které mu v minulosti mimo jiné předčasně poodhalily i práce na Origins, odmítá je však pochopitelně jakkoli jmenovat.

Na hře by se každopádně mělo pracovat již od roku 2017 a vyjít by měla v roce příštím, a to na Xbox One, PC i na PlayStation 4. Na Switch se tato verze hry prý pravděpodobně nepodívá, to však údajně neznamená, že by Ubisoft neměl s kombinací této série a platformy nějaké další plány.

Teď už nám každopádně nezbývá než se nechat překvapit, tak jako tak o případné existenci dalšího dílu série příliš pochyb nemáme. Co byste nicméně na výlet do Řecka řekli vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama