Far Cry 5 vám zabere desítky hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 5 vám zabere desítky hodin

Far Cry 5 vám zabere desítky hodin

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 3. 2018 10:27 10
Reklama

Herní doba může být zásadní otázkou pro řadu hráčů a poměrně velkým argumentem v případě rozhodování, zda koupit či nekoupit ten či onen titul. A nyní se díky dalším střípkům z rozhovoru Ubisoftu pro magazín GameSpot dozvídáme o tom, kolik vlastně může zabrat Far Cry 5.

Základní příběh hry prý potrvá odhadem 25 hodin. V tomto případě se však dle slov výkonného producenta Dana Haye bude jednat pouze o základní čas potřebný k dohrání, a to ještě v podání těch šikovnějších hráčů.

Hráči trávili klidně i celé hodiny lovením zvěře či například jen prostým rybařením.

V reálu však hráčům Far Cry 5 může zabrat mnohem více, a to zejména díky existenci obrovského množství doprovodných činností, čímž jsou ostatně tituly z produkce Ubisoftu poměrně známé. Při testování hry si tým údajně povšiml, kterak hráči trávili klidně i celé hodiny lovením zvěře či například jen prostým rybařením. Dočkáme se přitom zcela jistě i celé řady sběratelských předmětů. Záležet bude zkrátka na tom, jaký bude přístup toho či onoho hráče.

Po dohrání kampaně každopádně může nastoupit integrovaný editor jménem Far Cry Arcade, za pomocí kterého budou moci hráči vytvářet klidně celá komplexní dobrodružství. Tomu jsme se každopádně již věnovali a více si o něm můžete přečíst například v této aktualitě.

Doplnit zde můžeme určitě také to, kterak jsme se včera dozvěděli o možnosti hrát offline a připomenout bychom určitě mohli také čerstvou upoutávku. Samotnou hru pak můžete předobjednávat na Xzone, datum vydání je stanoveno již na příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama