Ark: Survival Evolved dorazí i na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ark: Survival Evolved dorazí i na Switch

Ark: Survival Evolved dorazí i na Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 3. 2018 15:52 1
Reklama

Tvůrčí tým Studio Wildcard nejen na svém Twitterovém účtu oznámil chystanou existenci Switch verze dinosauří akce Ark: Survival Evolved, jež by měla dorazit ještě během letošního podzimu.

Určitě by se přitom nemělo jednat o jakkoli výrazně omezenou verzi a po stránce obsahu by se navíc mělo jednat o zcela plnohodnotný zážitek, který budou v tomto případě mít na starosti vývojáři z týmu Abstraction Games. Ti již přitom měli na svědomí port hry na PlayStation 4.

Vedle toho flexibilita použitého Unreal enginu tvůrcům rovněž propůjčuje možnost portovat hru i na další mobilní zařízení poháněná iOS či Androidem (více informací zde). Budoucnost dinosaurů se tedy zdá být poměrně optimistická, vyhynutí navzdory.

Někteří fanoušci by nicméně mohli mít teoreticky obavy týkající se hardwarových nároků hry a celkové optimalizace, která minimálně v případě tohoto titulu a na jiných platformách uměla být poměrně problematickou záležitostí. Nicméně nechme se překvapit a určitě nepředjímejme cokoli negativního.

Níže si každopádně můžete prohlédnout video přinášející odhalení uveřejněné v rámci aktuální akce GDC. Krátce spatřit přitom můžete jak zmíněnou verzi mobilní, tak i právě tu pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama