V Afterparty si cestu z pekla propaříte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Afterparty si cestu z pekla propaříte

V Afterparty si cestu z pekla propaříte

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

22. 3. 2018 10:12
Reklama

O tom, že tvůrci Oxenfree, vzhledově i obsahově velmi zajímavé adventury smíchané s plošinovkou, chystají další hru, jsme vás informovali již v prosincové novince, nyní máme konečně příležitost si tento připravovaný kousek prohlédnout v akci, a to v nově vydaném traileru a také na několika pěkných obrázcích.

Tvůrčí ruka studia Night Stool, stojícího jak za Oxenfree, tak za novým Afterparty, se dá těžko zapřít, a hry jsou si tak vzhledově velmi podobné, což rozhodně není na škodu. Stejně tak by si Afterparty měl od svého předchůdce vypůjčit zajímavý a notně oceňovaný systém dialogů, jenž vás nutí plynule a zároveň rychle reagovat na repliky ostatních postav, přičemž způsob, jakým rozhovory povedete bude mít skutečný dopad na děj i vztah mezi postavami, a dokonce i na osud celého pekla.

Samotná příběhová linie Afterparty vypadá rozhodně originálně, dvěma hratelnými protagonisty jsou spolužáci a nejlepší přátelé Milo a Lola, žel bohu toho času oba po smrti a svou věčnost trávící v pekle. Jediný způsob, jak se z pekla dostat, vidí porážce čertů, démonů a nakonec samotného Satana v pařbě a souboji o to, kdo dřív spadne pod stůl vlivem alkoholového opojení. Herní náplň se bude točit okolo všeho, co si nejspíš představíte pod slovním spojením pořádná pařba - budete tak soutěžit v pití piva na ex, tančit, zpívat karaoke nebo se v páce přetlačovat s nemrtvými.

Z níže přiloženého videa vyplývá, že se přes pekelné zasazení hra ponese v odlhečeném tónu a těšit se můžeme jak na všemožné pošťuchování mezi dvojicí hlavních postav, veselou herní náplň i na vtipné a zároveň užitečné alkoholické nápoje. Třeba mrtvého sirotka. Alkohol bude mít ve hře i další důležitou roli, kdy nejrůznější drinky a koktejly budou způsobovat po vypití rozdílné speciální efekty a ovlivní třeba vyřídilku hrdinů a jejich další schopnosti a dovednosti.

Afterparty vypadá opravdu slibně, nedočkáme se jej ovšem bohužel dříve, než někdy v roce 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama