Zkuste remaster modu pro PC verzi GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste remaster modu pro PC verzi GTA V

Zkuste remaster modu pro PC verzi GTA V

David Plecháček

David Plecháček

26. 3. 2018 11:53 1
Reklama

Viděli jste už někdy remaster modu? Přiznám se, že já nikoliv. Komunita kolem GTA je ale natolik zapálená, že mod, který hru graficky vylepšuje, může být sám remasterován. Chcete-li, NaturalVision Remastered remasteruje ve své podstatě celé GTA V. A pokud už před tím vypadala hra fantasticky, tak teď vypadá ještě lépe.

Za modem stojí člověk s přezdívkou Razed. V minulosti jsme o jeho práci psali opakovaně, už první verze zaujala hráče natolik, že se dostala do povědomí široké veřejnosti. Remasterovaná verze především přidává některé nové prvky, ale i ty stávající pochopitelně prošly úpravou a notným vylepšením. Změny se týkají vylepšeného Motion Bluru, Depth of Field nebo přidává alternativní styly Lens Flare.

Hra by měla prokouknout i díky upravené práci se světlem. Noci budou temnější, zatímco slunečné dny nebo chvíle, kdy není na obloze ani mráček, by měly vypadat uvěřitelněji. Stejně je na tom například ztvárnění mlhy. Razed zároveň s remasterem zvyšuje hustotu zeleně, aniž by tento krok vedl k poklesu snímkovací frekvence. Kromě flóry se ale po okolí fiktivního LA válí i více odpadků a dalších drobností.

Jedno video dodá za tisíc slov, tudíž se na NaturalVision Remastered můžete níže podívat. Zjistíte, že pokud máte doma PC, GTA pro vás nemusí být v žádném případě starou hrou, nýbrž moderním počinem s adekvátní grafickou stránkou. mod si můžete stáhnout na této stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama