Kočičí RPG Good Life se vrací na KS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kočičí RPG Good Life se vrací na KS

Kočičí RPG Good Life se vrací na KS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2018 11:28 1
Reklama

O netradičním mixu adventury a RPG jménem The Good Life jste od nás již určitě mohli slyšet, nicméně projekt příliš mnoho štěstí neměl a po nezdaru v rámci crowdfundingové kampaně na serveru FIG to již vypadalo, že se hry nakonec hned tak nedočkáme, ve finále by však vše mohlo být přeci jen trochu jinak a optimističtější.

Projekt zkušeného vývojáře Hidetaka Suehiry se totiž opětovně pokouší získat přízeň širší hráčské veřejnosti, tentokráte však na platformě Kickstarter. Tam tvůrce mimo jiné tajemné adventury Deadly Premonition žádá hráče o poměrně specifickou částku  643 744 tisíc dolarů. Do konce kampaně přitom zbývá ještě plných 38 dní, vybrána již ale brzy zřejmě bude už pětina z celkové požadované částky. Navíc nejde o jediné peníze a projekt prý dostane také část investic i od jiných a prozatím nepřiznaných partnerů.

Popis kampaně je na Kickstarteru každopádně poměrně obsáhlý a slibuje mimo jiné také i vcelku zajímavé dodatečné cíle při vybrání částek vyšších. Nicméně v základu hra zůstává věrná tomu, co tvůrci již dříve představili.

Hráči se tedy mohou těšit na příběh mladé reportérky Naomi, která se na vlastní pěst pokouší objasnit záhadné úmrtí mladé ženy v odlehlé krajině zdánlivě klidného anglického venkova. To má mít podobu nenápadného městečka Rainy Woods.

Na této lokalitě by za normálních okolností rozhodně nemuselo být nic podivného, každou noc se však děje něco těžko uchopitelného a také zcela bizarního. Všichni obyvatelé se totiž se soumrakem mění v kočky. Anebo ve psy, záleží, jakou verzi zážitku si totiž zvolíte.

Výše přiložené video pak představuje lákadlo k podpoření hry, v němž mimo jiné hovoří i sám hlavní autor a designér. Zmíněný tvůrce s přezdívkou SWERY přitom na tomto projektu začal pracovat již po dokončení výše citovaného předchozího titulu, minimálně představu by tedy měl mít již poměrně jasnou.

Neznačí to však brzké datum vydání – The Good Life totiž dorazí na konzole i na PC nejdříve až ve třetím kvartále příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama