DLC pro CoD: WWII přinese vzdušné bitvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro CoD: WWII přinese vzdušné bitvy

DLC pro CoD: WWII přinese vzdušné bitvy

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 3. 2018 10:25 1
Reklama

Call of Duty: WWII se už v minulosti dočkalo prvního rozšíření s názvem Resistance, které mimo jiné přineslo například i multiplayerovou mapu Anthropoid, zasazenou do matičky Prahy. Nyní se dozvídáme informace o dalším chystaném DLC.

To ponese název The War Machine a kromě obligátních nových map přinese i další, poměrně zajímavý prvek - letecké souboje. Ty budou součástí nové mise v multiplayerovém režimu War - Operation Husky. Tato operace, během níž se spojenecké síly vylodily na Sicílii, vám dá za úkol získat informace o důležitých nepřátelských cílech v Palermu a Neapoli, které následně musíte odvysílat na velitelství a poté vyčistit vzdušný prostor od nepřátelských stíhaček, které by mohly ohrozit spojenecké bombardéry.

Kromě toho se dočkáme tří nových map, jedna z nich bude zasazena do Egypta, druhá do bitvy u Dunkerku a ta třetí se má odehrávat v německé raketové základně. Zkrátka nepřijdou ani fanoušci zombií, dedikovaný režim se dočká nové kapitoly.

Stejně jako minule přijde nové rozšíření nejdříve na PlayStation 4, tam se jej dočkáte 10. dubna. Verze pro Xbox One a PC budou mít mírné zpoždění, jejich datum vydání zatím nebylo upřesněno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama