Adventura Tales of the Neon Sea se ukazuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura Tales of the Neon Sea se ukazuje

Adventura Tales of the Neon Sea se ukazuje

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

29. 3. 2018 08:00 2
Reklama

Budoucnost prozářená pestrobarevnými neony a stejně tak nějak pošmourná, vzájemná nevraživost mezi lidmi a roboty a v ústřední roli zasmušilý chlapík v pomuchlaném baloňáku. Z atmosféry Tales of the Neon Sea je duch a inspirace klasickým filmem Blade Runner cítit na sto honů. Fanoušci detektivních sci-fi příběhů by si tak spolu s milovníky klikacích adventur měli jméno této lákavě působící připravované adventurky od čínských Zodiac Interactive určitě zapsat za uši.

O příběhovém zasazení této chystané tajemné detektivní cyberpunkové adventury se toho bohužel zatím moc neví, z níže přiloženého traileru, kterým se hra hodlá prezentovat na výstavě PAX East, je však zřejmé, že mimo barevné bulváry futuristického velkoměsta vydáme i do jeho zaplivaných a nebezpečných zadních uliček a velké nepříjemnosti si na nás počíhají také v jeho stokách.

Vedle detailní a půvabné 2D pixealartové stylizace, video zaujme akčním střihem naznačujícím, že toto nejspíš nebude úplně klasická poklidná adventura, v níž by vaší postavičce nehrozila žádná reálná újma na zdraví.

Tales of the Neon Sea se můžeme těšit již letos v létě, a to jak na počítačích, tak zatím blíže neupřesněných konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama