Valve upravuje obchod se skiny v CS:GO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve upravuje obchod se skiny v CS:GO

Valve upravuje obchod se skiny v CS:GO

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

3. 4. 2018 07:40 7
Reklama

Společnost Valve přišla s updatem pro Counter-Strike: Global Offensive. Ten si vzal na paškál obchodování se skiny zbraní. A to poměrně tvrdě. Jakmile od někoho přijmete libovolný skin, minimálně týden musíte být jeho vlastníkem. Do té doby nesmí putovat k jinému hráči nebo třetí straně.

Neznalí si asi teď říkají, co je na tom tak hrozného? Tento problém se týká hlavně takzvaných gamblerů a obchodníků, kteří se skiny denně obchodují a tím jejich hodnoty znásobují nebo naopak zmenšují. Často tyto na první pohled nevinné transfery pixelových skinů dosahovaly stovek až tisíců dolarů a s trochou nadsázky hraničily s hazardem.

Bylo jen otázkou času, než Valve nějak razantněji zakročí: „Uvědomujeme si, že tato změna může být pro některé hráče nepříjemná. Hodláme i nadále pokračovat v posuzování obchodních politik a vymýšlet přívětivější řešení pro všechny strany,“ komentuje situaci sama společnost.

Proti razantní změně se kromě vášnivých gamblerů a obchodníků ohrazují také youtubeři a streameři, kteří z toho generovali často nemalé peníze. Někteří jsou dokonce toho názoru, že tím celé CS:GO "umře". Proti novému zaopatření se začaly sepisovat i petice. Jedna z nich má dokonce přes 113 tisíc platných podpisů. Konečný dopad celé situace na CS:GO ukáží nejbližší měsíce

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama