Přináší záhadné těleso novou mapu Fortnite?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přináší záhadné těleso novou mapu Fortnite?

Přináší záhadné těleso novou mapu Fortnite?

David Plecháček

David Plecháček

4. 4. 2018 12:51 2
Reklama

V záplavě vtípků je těžké rozlišit, co je a co není pravda. První dubna jsme tu měli leccos, od 8bitových Pokémonů v mobilní verzi, až Total War: Battle Royale od Creative Assembly. A také tu máme meteorit mířící na mapu ve Fortnite. Ten ale, zdá se, není tak úplně vtipem.

Komety či meteoritu, chcete-li, si hráči začali všímat před několika dny. Celá situace se zdá být aprílovým žertíkem, ale modrý objekt světélkující na nebi s novým dnem nezmizel. A tak začal hon za chimérou na obloze. Datamineři přišli s odhalením, že se opravdu jedná o vesmírné těleso, které míří k Zemi. Navíc se po mapě začaly objevovat teleskopy namířené jeho směrem. Náhoda?

Nikoliv. Zde totiž celý příběh nekončí. Někteří hráči si totiž všimli, že ve chvíli, kdy se objekt na nebi objeví, se začnou periferiemi otřásat jemné vibrace. Twitterový účet Fortnite tento jev označil za bug, někteří ale odhalili, že se ve skutečnosti jedná o morseovku. Zpráva zní „SOS D 5 418“.

Ne, ani my z ní nejsme moudří. Opět tak musíme dešifrování nechat na komunitě. Zkratka SOS je zřejmá. D5 by mělo odkazovat k místu na mapě, konkrétně k tak zvaným Tilted Towers. Ani 418 by nemuselo být takovou záhadou, pokud si uvědomíme, co je za měsíc a rok. Hráči tak věří, že kometa dopadne na Zemi na konci současné herní sezóny.

Otázkou je, co s sebou přinese. Mnozí věří, že půjde o novou mapu. Konkurence v PUBG nespí a představuje nové prostředí alespoň skrze testování, čili i Fortnite by potřeboval podobnou událost. Navíc v rozhovoru s GamesRadarem autoři řekli, že není otázka jestli nová mapa dorazí, ale spíše otázka kdy. Dorazí možná dříve, než jsme mysleli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama