Možnost Spectate konečně i v PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Možnost Spectate konečně i v PUBG

Možnost Spectate konečně i v PUBG

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

5. 4. 2018 08:40
Reklama

Fenomén poslední doby, strhující akční střílečka, jež naplno odpálila vlnu úspěchu žánru battle royale, tedy PlayerUnknowns Battleground, dostane další z řady velkých updatů. Od doby, co hra minulý rok v prosinci opustila předběžný přístup a najela, jak se říká, na ostrý provoz, to bude v pořadí již devátý update.

Jestli o vývojářích z Bluehole můžeme říct jedno, tak to, že od samotného začátku opravdu nelení a naslouchají svým hráčům, což je mimochodem bezesporu jeden z faktorů, proč je hra tak úspěšná. Tentokrát si hráči vyprosili takzvaný "Spectate mode", ve kterém budou mít možnost sledovat počínání hráče, který je zabil. Jakmile váš kat umře, automaticky vás to pak nabídne možnost sledovat i jeho vraha. Nic víc, nic míň.

Vlastně ano, když zemřete v "modré zóně" nebo červené zóně, na následky výbuchu leteckého útoku (což věřte mi, nechcete), hra vám automaticky nabídne možnost sledovat hráče, který se v době vašeho skonání nacházel nejblíže.

Kromě nového pozorovacího módu bude update samozřejmě obsahovat i opravy malých nebo větších bugů, jako třeba když se vám z ničeho nic za jízdy přetočí vozidlo. Kompletní seznam úprav a novinek najdete na Steamu. Update #9 byl až do včerejška na testovacích serverech a od dnešního rána by měl být přístupný pro všechny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama