Příběhové Retribution v OW už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběhové Retribution v OW už příští týden

Příběhové Retribution v OW už příští týden

David Plecháček

David Plecháček

5. 4. 2018 10:29
Reklama

Netrvalo to ani tak dlouho, a dočkali jsme se odhalení nového časově omezeného režimu v Overwatch, na nějž v minulých dnech Blizzard lákal. Podle očekávání došlo k odhalení v rámci prvního večera Stage 3 Overwatch League. Jeff Kaplan během přenosu odhalil Overwatch Retribution, novou příběhovou misi, která se bude svým pojetím blížit k loňskému podobnému eventu.

Akce se účastí členové jednotky Blackwatch Gabriel Reyes, Jesse McCree, Moira O’Deorain a Genji Shimada. Ta byla založena k tomu, aby podnikla zásah proti teroristické organizaci Talon. Právě této akce se v novém režimu budeme účastnit. Pro vývoj světa Overwatch byl ale tento zásah důležitý i z jiného hlediska. Právě Reyes alias Reaper a Moira se k Talonu později připojili.

O tomto spojení nejprve nikdo nevěděl, až do doby, kdy Talon podnikl útok na hypertrain. V něm tehdy seděl i McCree, který mezi taktikou rozeznal i některé prvky používané v rámci Blackwatch. Talon následně pod vedením Reapera zaútočil na Watchpoint: Gibraltar, aby získal data všech agentů Overwatch, čemuž naštěstí Winston zabránil. To ho následně vedlo k tomu, aby povolal všechny zbývající agenty rozpuštěného Overwatch opět do akce.

Kromě Retribution bude hratelné i Uprising. Oba dva režimy se ještě dělí na další dva, jeden je hratelný s předpřipraveným osazenstvem, druhý je tzv. all heroes mód. Loni si hráči stěžovali, že druhá varianta se prakticky nelišila od té první, letos tak Blizzard udělal nějaké změny. Každý režim by tak měl vyústit v jiný zážitek. Retribution přinese kromě jiného i zbrusu novou mapu v Benátkách v Itálii, kterou půjde využít i v rámci PvP. Poté funguje jako klasická varianta payload.

Jako obvykle, součástí nového časově omezeného režimu jsou i nové kosmetické balíčky, včetně inter, emotů, sprejů a dalších. Speciální by měl být skin pro Reapera z doby speciálního programu. Nese jméno Soldier: 24. Vyhlížejte datum 10. dubna, Retribution poté vyprší o dvacet dní později, na konci měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama