Battle for Azeroth ve WoW v půli srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battle for Azeroth ve WoW v půli srpna

Battle for Azeroth ve WoW v půli srpna

David Plecháček

David Plecháček

6. 4. 2018 16:55 20
Reklama

Člověk nejlépe pozná jak ten čas letí ve chvíli, kdy je od nějakého bodu v životě spjatý s něčím, co se cyklicky opakuje. Může to být dlouhotrvající seriál, může to být ale i jiná dlouhotrvající série. Třeba i herní. Nebo jedna konkrétní hra, která se cyklicky zvětšuje. Tak jako World of Warcraft. Je neuvěřitelné, že se legendární WoWko dočká už sedmého rozšíření.

Battle for Azeroth hráčům splní to, co od něj všichni očekávají. Můžeme se těšit na nový level cap, který bude o rovnou desítku vyšší, než posledně. Zastaví se až u čísla 120. Představí nové lokace, kontinenty Kul Tiras a Zandalar. Dočkáme se nových dungeonů a s nimi souvisejícími raidy. Dočkáme se dalšího přídavku k warfronts, PvE režimu pro 20 hráčů, a dočkáme se i tří nových spojeneckých ras jak pro Alianci, tak pro Hordu.

„V Battle for Azeroth budou mít hráči a jejich frakce největší dopad na dění v porovnání s jakýmkoliv rozšířením pro World of Warcraft,“ říká Mike Morheime z Blizzardu. „Ať už budou hráči prozkoumávat nové země a tam rekrutovat nové spojence nebo tam budou bojovat o zásoby potřebné pro válku, hráči až teď teprve poznají, co znamenají válečné pokřiky „Za Hordu!“ anebo „Za Alianci!“,“ dodal.

Dnes jsme se dozvěděli, že Battle for Azeroth dorazí uprostřed srpna, ostatně tak, jako je u série zvykem. V kalendářích si vyhraďte místo na 14. srpen, právě tehdy vás nové DLC zaměstná na desítky hodin a přilepí vás neodlučně ke svým počítačům. My budeme u toho, a teprve uvidíme, který (ne)šťastlivec se WoW chopí…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama