Nové video ukazuje State of Decay 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video ukazuje State of Decay 2

Nové video ukazuje State of Decay 2

David Plecháček

David Plecháček

6. 4. 2018 08:17 2
Reklama

Se Sea of Thieves to nevyšlo, tak se Microsoft musí spoléhat na své další hry. Další v pořadí vlastních exkluzivit je State of Decay 2, pokračování kooperativní záležitosti, jejíž hlavní náplní je přežívání zombie apokalypsy. Je pochopitelné, že s blížícím se datem vydání budou hráči lační po dalších informacích jako zombie po lidském masu.

Vývojáři z Undead Labs tak objíždění nejrůznější herní akce, aby tento hlad alespoň částečně uspokojili. Právě teď jsou v severoamerickém Bostonu, kde už třetí den probíhá veletrh PAX East 2018. V jeho rámci kromě své přítomnosti fanoušky potěšili ukázkou dalších gameplay záběrů k chystané novince. Můžete se tak ve zkratce podívat na výběr postav, stavění základny, souboje, průzkum prostředí a další.

State of Decay 2 vychází 22. května, a stejně jako všechny další first party hry, i tato budou součástí služby Xbox Game Pass. Pokud do řad předplatitelů nepatříte, věřte, že se hra neprodává za plnou cenu. Dostupná bude přibližně za osm set korun, což ale vypovídá i o tom, že se nebude jednat o AAA hru v pravém slova smyslu. To ale neznamená, že by vás neměla zajímat.

Níže se můžete podívat na video a usoudit sami. Na Xboxu One X je mimo jiné samozřejmostí nativní 4K rozlišení. Pokud vás tohle vše láká, můžete si hru předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama