Battle royale do Wildlands nezamíří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battle royale do Wildlands nezamíří

Battle royale do Wildlands nezamíří

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

10. 4. 2018 09:00 1
Reklama

Prostředím a i celkově by člověk mohl říct, že taktická akční střílečka Ghost Recon Wildlads je tou ideální hrou pro fenomén poslední doby, mód Battle Royale. Naskočit na úspěšnou vlnu, kterou rozjeli v PUBG a následně na další level poslalo Fortnite, by mohla být, jak se říká, trefa do černého.

V předchozích měsících se objevovalo poměrně dost spekulací, že právě tohle Ubisoft plánuje a může to být eso v rukávu a způsob, jak dostat poslední díl série Ghost Recon opět do záře reflektorů a na herní výsluní. Bohužel (nebo snad bohudík), Ubisoft všechny tyto spekulace poslalo k ledu s tím, že by se jednalo o příliš velký oříšek z technického hlediska.

Na tohle téma a s připomínkou, že by BR v Bolívii dával smysl, se totiž nedávno na Twitteru zeptal jeden z fanoušků. Odpověď Ghost Reconu ho ale asi nepotěšila: „Chápeme to atraktivní lákadlo, které dřímá v režimu Battle Royale a přestože to může vypadat, že právě naše mapa je pro tohle jako dělaná, znamenalo by to velké změny ve struktuře a technické výzvy, které je právě teď nemožné uskutečnit.“

Bolívie se tedy Battle Royalu nedočká, ale Ubisoft si tento vlak pravděpodobně ujet nenechá a do rukou by ho podle nedávných spekulací mohli dostat autoři The Divisionu.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands je dostupné na PC, PS4 a Xboxu One, hru si můžete pořídit z obchodu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama