War Mode v PUBG bude pro všechny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka War Mode v PUBG bude pro všechny

War Mode v PUBG bude pro všechny

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

10. 4. 2018 09:30
Reklama

Akční počin a nejprodávanější hra na Steamu v roce 2017, PlayerUnknown's Battlegrounds, nedávno představil team-deathmatch mód, zvaný War Mode. Ten je zatím k dispozici pouze skrze custom hry zprostředkované YouTube nebo Twitch partnery.

Jakže War Mode vlastně funguje? Ve čtyřčlenném týmu vyskočíte klasicky z letadla, avšak dostupná zóna je několikanásobně menší. Vašim úkolem po přistání na zem bude zabít co nejvíce nepřátel a dosáhnout součtem zabití požadovaného skóre. Pokud zemřete, počkáte minutu, než budete znovu vypuštěni z letadla a posláni zpět do akce. O hledání zbraní se starat nemusíte, hned po vyskočení z letadla už u sebe budete mít přednastavené sety a kombinace zbraní.

Jak už bylo řečeno, hru si můžete zahrát pouze na serverech PUBG partnerů, tudíž YouTuberů, Twitch streamerů a členů vývojařského týmu, kteří custom hru vytvoří a vy, pokud máte heslo, se můžete připojit. War Mode je stále teprve ve vývoji a současná dostupnost přes custom hry slouží jako test. Každopádně už teď můžeme říct, že se jedná o příjemné osvěžení a opravdu zábavnou akci.

Nemusíte se ale bát, War Mode se dřív nebo později objeví ve hře pro všechny, jakožto "dočasný event".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama