Horizon 4: Zasazení Forzy se dozvíme na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizon 4: Zasazení Forzy se dozvíme na E3

Horizon 4: Zasazení Forzy se dozvíme na E3

David Plecháček

David Plecháček

12. 4. 2018 09:22 8
Reklama

Kdyby snad někdo pochyboval, tak i letos vyjde pravděpodobně nejsilnější značka, která je v současnosti na Xboxu One. Série Forza si nedopřeje odpočinek ani letos, a protože loni vyšla hlavní linka Motorsport, letošek pochopitelně patří Horizonu od Playground Games.

Asi není potřeba říkat, že jsme tuto informaci věděli prakticky už loni bezprostředně po vydání FM7, ale vůbec poprvé o čtvrtém Horizonu hovoří i samotný Microsoft. Potvrzení přišlo od Fernandy Delgado, šéfky divize Xboxu pro Španělsko a Portugalsko. Ta ve výpovědi pro Gamereactor potvrdila i další veřejné tajemství – že bude další Horizon na letošní E3.

„V průběhu času se hodně spekulovalo nad tím, jaké bude další zasazení Forzy Horizon, ale to hráčům sdělíme až na E3,“ řekla. Do té doby můžeme jen hádat. Několikrát se hovořilo o Japonsku, ve hře je ale například i Severní a Jižní Amerika. Většina hráčů tak vychází z předpokladu, že v Evropě byla série už dvakrát a poté se přesunula na jiný kontinent. Možností tak mají v Británii hned několik.

Horizon 4 má ale v určitém směru co napravovat. Třetí díl byl v herních ohledech skvělý, byť někteří už začali pociťovat mírné vyčerpání, ale jestli se mu něco nepovedlo, byla to PC verze. Oproti okruhovému šestému dílu s podtitulem Apex se jednalo o krok, ne-li o dva kroky zpět, a tak doufáme, že se autoři poučí. I tak ale stojí za to jej mít. Horizon 3 si tak můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama