I Battlefield možná vyjde s battle royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I Battlefield možná vyjde s battle royale

I Battlefield možná vyjde s battle royale

David Plecháček

David Plecháček

19. 4. 2018 10:14 8
Reklama

Kdykoliv, kdy se ve stejný rok potká Call of Duty a Battlefield, tak obě franšízy bojují zákonitě mezi sebou. Pro fanoušky je nadmíru lákavé je porovnávat a hodnotit, co se komu povedlo více. Do jisté míry tomu pomáhalo i to, že obě hry vycházeli z toho samého – z mizerné části pro jednoho hráče a z důrazu na multiplayer. Letos se situace ale povážlivě komplikuje.

Není žádným překvapením, že obě dvě série na sebe na podzim opět narazí. Battlefield 5 versus Call of Duty: Black Ops 4, to je duel, který nás nevyhnutelně čeká. Jenže Activision zavedená pravidla zřejmě porušil, neboť se zdá, že kompletně odebral singleplayerovou část hry a soustředí se jen na multiplayer. Náhradou by měl být režim battle royale. EA ale neskládá karty a naopak chce dorovnat.

Alespoň to tvrdí zdroje portálu VentureBeat. Tam se lze dočíst, že EA, respektive především studio DICE, zkoumá, jak by režim, na jehož konci přežije jen jeden, fungoval v současném Battlefieldu v rámci současných mechanismů. Zároveň zdroj opět zabrousil do zasazení nové hry, přičemž se údajně můžeme těšit na druhou světovou válku.

Nepředpokládáme, že by se i Battlefield vzdal své kampaně, leč už Battlefield 1 ukázal, že všelijaké experimentování se nemusí fanouškům úplně zamlouvat. Bezchybný multiplayer, který je pro sérii důležitější, ale dokázal táhnout prakticky sám o sobě, a i proto se o posledním díle hovoří veskrze pozitivně. Evidentně se ale rýsuje zajímavé období. Obě hry se dočkají zevrubnějšího představení v následujících týdnech, nálož novinek čekáme posléze na E3. Evidentně se máme nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama