Vyzvedněte si zdarma hru Satellite Reign
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzvedněte si zdarma hru Satellite Reign

Vyzvedněte si zdarma hru Satellite Reign

David Plecháček

David Plecháček

20. 4. 2018 15:03 4
Reklama

Maličkostmi zdarma člověk nikdy nepohrdne. Pokud máte den pod psa a chcete si udělat radost, není nic lepšího, než přijít domů a vzít si nějakou hru zdarma, protože vám jí někteří prostě chtějí jenom dát. Tak až přijdete dnes z práce domů, otevřete si Humble Bundle a vyzvedněte si svůj dárek.

Humble Store nabízí podobné akce relativně pravidelně, a my vám o nich relativně pravidelně říkáme. Dnešek nebude vyjímkou. Tentokrát tento obchod nenabízí zase tak starou hru, ale relativně moderní Satellite Reign. To vyšlo v létě před třemi lety a studio 5 Lives se s ním odkazovalo na legendární Syndicate a o něco mladší Syndicate Wars.

I mnohem modernější Satellite Reign je tak realtime strategií, v níž se zhostíte skupiny agentů, kteří se ve jménu vlastního zaměstnavatele snaží nabourat zažité pořádky futuristického kyberpunkového světa. Lidé z 5 Lives odvedli dobrou práci při klonování legendárních klasik a při tvorbě hry sáhli i po zajímavých nápadech. Vznikla tak hra, která si u nás například odnesla 4/5.

Hru si můžete vyzvednout pod tímto odkazem. V tuto chvíli na to máte ještě více než den. Pokud váháte, zda se do projektu financovaného z Kickstarteru pustit, můžete si taktéž pustit přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama