Podívejte, jak vypadá nové Assetto Corsa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte, jak vypadá nové Assetto Corsa

Podívejte, jak vypadá nové Assetto Corsa

David Plecháček

David Plecháček

23. 4. 2018 11:42 1
Reklama

Závodní fanoušci zřejmě vědí, na čem si udělali jméno Kunos Simulazioni. Možná ale nevědí, že snad není větších srdcařů. Víte, kde mají svou kancelář? V jedné garáži pit stopu na okruhu Vallelunga, asi 30 kilometrů severně od Říma. Kdybyste snad pochybovali o zápalu vývojářů při tvorbě vlastních jízdních simulátorů, jen taková drobná zmínka vám snad bude stačit. Autoři povedeného Assetto Corsa chystají novou licencovanou hru Assetto Corsa Competizione, a není pochyb, že do výsledku promítnou to nejlepší, co dokáží.

Novinka je oficiálním produktem, který bude sledovat sérii Blancpain GT organizovanou skupinou SRO Group. Tento seriál vznikl v roce 2011 jako odpověď na konec GIA GT Championship. Ten fungoval do roku 2009. Blancpain GT se tak soustředí na vytrvalostní závody kategorie GT3, podobně jako série European Le Mans Series (ELMS), která vychází z legendárního závodu v Le Mans.

Assetto Corsa Competizione pohání Unreal Engine čtvrté generace, díky němuž by autoři chtěli posunout míru fotorealističnosti na novou úroveň. Podniku se účastní značky jako Ferrari, Lamborghini nebo McLaren, čili nebude nouze ani o podobná licencovaná vozidla. S vydáním se počítá na letošní léto, kdy by hra měla vstoupit do předběžného přístupu. Níže se každopádně můžete podívat na nové screenshoty ze hry, abyste si udělali představu o tom, co čekat. Pro fajnšmekry se zřejmě bude jednat o povinnost, že? Taktéž se můžete podívat na trailer z představení projektu, datovaný k letošnímu únoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama