The Darwin Project je nyní free to play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Darwin Project je nyní free to play

The Darwin Project je nyní free to play

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

23. 4. 2018 12:48 2
Reklama

Her zaměřených na systém Battle royale se asi v blízké budoucnosti ještě pár objeví. Největší kus tohoto koláče si ukously PUBG a Fortnite. Ty další už si bohužel takovou popularitu ze strany hráčů neužívají. Jedním z těchto případů je hra The Darwin Project, která se snažila nalákat na prostředí post-apokalypticé divočiny lesů Kanady, prvky stopování a méně časté, ale o to intenzivnější, výskyty soubojů s nepřáteli.

Jakkoliv zajímavý se tento koncept mohl zdát, vypadá to, že vývojáři buď naskočili do Battle royale vlny příliš pozdě, nebo jejich vize hráče neuchvátila natolik, aby se hra dokázala prezentovat jako placený zážitek. Nyní se tedy vývojáři ze studia Scavengers rozhodli přejít na model free to play.

"Měli jsme velké štěstí, že jsme získali komunitu hráčů, která se k nám připojila ve velmi rané fázi hry, podporovala nás v rámci Early Accessu a zklamání je tím posledním, co bychom jim chtěli přinést. V pozdější fázi členové naší komunity hlásili delší čekací doby a problémy s vyhledáváním zápasů na méně obsazených serverech. Proto jsme se, v rámci přivedení nových hráčů a udržení úrovně aktivity, která jim zajišťuje možnost dostat co nejvíc z The Darwin Project, rozhodli udělat hru dostupnější odstraněním cenovky."

Tato zpráva nepochybně nepotěšila hráče, kteří již za hru v minulosti zaplatili. Vývojáři ze Scavenger Studio jim ale připravili alespoň částečnou kompenzaci jejich předchozí podpory. Zítra by do jejich inventářů měly přibýt dva sety, 3 sekery, 3 luky, to vše na ranku Legendary a k tomu ještě pár dalších drobností. Vy ostatní si hru můžete zdarma stáhnout na Steamu. Dáte hře šanci, nebo raději zůstanete u PUBG a Fortnite?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama