For Honor bude na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor bude na víkend zdarma

For Honor bude na víkend zdarma

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

27. 4. 2018 08:00 2
Reklama

Ze začátku obrovský hype se ani ne po měsíci proměnil v pustou prázdnotu a jen zřídka kdy nějakou zmínku. Že vám to něco připomíná? Ano, mluvím o hře For Honor. Skvělý koncept, hratelnost a grafika byly dlouho znehodnocovány špatnými servery a nestabilitou.

Vývojáři z Ubisoftu boj proti špatné online-optimalizaci nevzdali a na začátku minulého měsíce hráčům - konečně - přinesli dedikované servery a tedy kvalitnější a hlavně stabilnější požitek ze hry. A vzhledem k nedávno přidanému tréninkovému módu není lepší čas vyzkoušet si hru zdarma. Tuto příležitost budete mít na PC, PS4 a Xboxu One už příští týden, od čtvrtku do neděle.

K dispozici bude kompletní nabídka hry včetně všech multiplayerových módů a sólo kampaně. Vyzkoušet si můžete až 12 hrdinů z řad Vikingů, Samurajů a Rytířů. Veškerý nastřádaný postup vám zůstane na vašich účtech, a pakliže si hru v budoucnu zakoupíte, můžete pokračovat. Jak už bývá ve zvyku, u příležitosti volného víkendu bude hra v oficiálních obchodech k dostání se slevou 75% a to až do 15. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama