Největší PUBG update dorazil na test server
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Největší PUBG update dorazil na test server

Největší PUBG update dorazil na test server

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

27. 4. 2018 09:00 2
Reklama

Dosud největší update hry PlayerUnknown's Battlegrounds dorazil na testovací server. V pořadí již dvanáctý velký nášup novinek a vylepšení se nese na vlně již zmiňovaných změn zbraní, přidání možnost výběru mapy, velkých úprav Miramaru, nové vozidlo, zbraně, doplňky a další.

Nutno upozornit, že se stále nejedná o finální verzi. Update je zatím k dispozici jen na testovacím serveru. Vzhledem k rozměru některých změn je možné, že ne všechno se objeví ve finální verzi. Ale dovoluji si tvrdit, že možnost výběru mapy hráči přivítají všemi deseti. Nové UI menu vám nyní nabídne možnost vybrat si mapu, na kterou máte zrovna náladu a zároveň vám tak garantuje její výběr. Zatím jsou k dispozici původní Erangel, pouštní Miramar a již zanedlouho se objeví i třetí, tropická mapa, Codename: Savage.

Do hry také míří nová zbraň SLR. Je to takové silnější a účinnější SKS, ale za to hůře ovladatelné a právě to může být kámen úrazu. Společně s novou z braní přibudou také nové doplňky zbraní jako Duckbill, Light Grip, Thumb Grip, Half Grip, Soce 3x a Scope 6x.

Největší PUBG update dorazil na test server
i Zdroj: Hrej.cz

Na své si přijdou i fanoušci automobilů. Pouštní mapa Miramar teď totiž nabídne americkou klasiku, muscle pro čtyři jménem Mirado, jehož design přesně odpovídá stylu mapy a vy s ním tak můžete brázdit cestami napříč pouští a hlavně do bezpečné zóny. Kromě nového obsahu samozřejmě nechybí ani nespočet oprav miniaturních, ale i těch větších bugů.

Kompletní seznam změn najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama