Vampyr v novém videu ukazuje upíří brutalitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr v novém videu ukazuje upíří brutalitu

Vampyr v novém videu ukazuje upíří brutalitu

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 5. 2018 12:10 1
Reklama

Dlouhé čekání je u konce. Vampyr, který jehož první teaser jsme viděli před bezmála třemi lety, se za měsíc konečně objeví na pultech obchodů a my budeme moci posoudit, jak se zajímavý námět a poměrně odvážné plány podařily studiu Dontnod Entertainment naplnit.

O hře už jsme psali tolikrát, že je shrnutí jejího příběhu snad jen mlácením prázdné slámy, ale přesto - lékař Jonathan Reid je v průběhu epidemie španělské chřipky na počátku 20. století pokousán upírem a nastává hlavní dilema - bude i nadále dodržovat svůj lékařský slib, přísahu, která mu ukládá pečovat o potřebné, nebo se rozhodne plně využít nově nalezených schopností na úkor vlastní lidskosti?

Nový trailer ukazuje, jak bude hra vypadat, pokud si vyberete onu druhou cestu. Právě krev obyvatel Londýna je největším zdrojem zkušenostních bodů, za které si můžete odemykat a vylepšovat nové dovednosti. Neustále si budete klást otázku, koho můžete vysát, budete zkoumat minulost jednotlivých postav, abyste mohli posoudit, zda si hrozivý osud zaslouží. A nebo prostě popustíte uzdu své vnitřní bestii a budete se krmit bez jakýchkoli skrupulí. Rozhodnutí je na vás, vaše činy ale ovlivní osud celého města.

Na širokou paletu upířích schopností se můžete podívat níže, je zjevné, že vážený lékař umí v ulicích napáchat pořádnou paseku. Vampyr vychází 5. června na PC, PS4 a Xboxu One. Koupit si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama