They are Billions přidává 6 divů světa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka They are Billions přidává 6 divů světa

They are Billions přidává 6 divů světa

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

7. 5. 2018 13:00 1
Reklama

Survival strategie They are Billions je od konce roku 2017 k dispozici pouze v rámci předběžného přístupu. Vývojářské studio Numantian Games však nepracuje jen na opravách různých chyb, ale přidává i zbrusu nový obsah. Poslední novinkou je tzv. šest divů světa. Jde o speciální sérii budov, které je obtížné postavit, protože pro výstavbu vyžadují velké množství surovin. O to větší bonus však samozřejmě poskytují. Proto je třeba s takovou stavbou počítat v dlouhodobější strategii a pokud si s touto superstavbou usnadníme například produkci jídla, nemusíme již nechávat tolik volného prostoru pro budoucí farmy (které vyžadují spoustu místa).

Jak lze vidět v přiloženém traileru níže, jedna budova například zvýší náš výdělek zlata, jiná zase urychlí produkci oleje. Nechybí ani budova pro podporu jídla, stavba pro odkrytí celé mapy včetně nepřátel či akademie povyšující každou naši jednotku rovnou na veterána. Budovy jsou dokonce tak drahé, že hráč ve své hře pravděpodobně postaví pouze jeden takový div. Vývojáři také dodávají, že se nyní zaměří na kampaň pro jednoho hráče a dokončení celé hry. Aktuálně je hra ve verzi 0.8 a vývoj se tak pomalu, ale jistě blíží ke konci.

V They are Billions je naším cílem vybudovat město, které se ubrání přicházejícím vlnám zombíků. Stavíme různé druhy staveb, rozšiřujeme svou armádu, chráníme se hradbami a různými obrannými věžemi a snažíme se přežít. Vlny nepřátel jsou však spíše naším pomocníkem, protože umožňují otestovat obranu a najít slabá místa. Tyto útoky tak slouží zejména pro přípravu na velkolepý závěr, kdy na nás zaútočí neuvěřitelné množství nepřátel, proti kterým se musíme ubránit. A to díky celkově vyšší obtížnosti není opravdu vůbec jednoduché. Více o hře si můžete přečíst v našich dojmech ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama