Conan Exiles dorazil v plné verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Conan Exiles dorazil v plné verzi

Conan Exiles dorazil v plné verzi

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

8. 5. 2018 15:00
Reklama

Po dlouhém čekání jsme se konečně dočkali plné verze survival akce Conan Exiles. Jak se sluší a patří, vydání hry doprovází také povedený launch trailer, který má rovnou čtyři minuty.

Conan Exiles jsme si mohli na PC a Xboxu One zahrát v předběžném přístupu zhruba patnáct měsíců. Majitelé PlayStationu se však dočkali teprve dnes. Pokud jste četli náš preview, základní obrysy hry už znáte. Zpočátku se hře dostalo vlažného hodnocení, jelikož toho opravdu příliš nenabízela. I proto jsou na Steamu smíšené hodnocení hráčů. Podíváme-li se ale na reakce hráčů za posledních 30 dní, vidíme, že jsou velmi kladné a dosahují slušných 85 %. Titul se postupně opravdu stále zlepšoval a dnes je na tom nesrovnatelně lépe. Jak ale hra v plné síle skutečně vypadá, vám prozradí teprve naše recenze, na které nyní pracujeme.

S verzí 1.0 jsme se dočkali i mnoha novinek. V první řadě je to výrazně propracovanější soubojový systém. S každou zbraní se pojí specifické útoky včetně příslušných maximálně plynulých animací. To vše navíc okoření různé účinky zbraní, jako je například krvácení či pohmoždění při použití tupých zbraní. Vypnuto navíc bude i automatické léčení, takže se budeme muset hlídat více než kdy jindy. Aby toho nebylo málo, pustíme se i do nových končin. Na severu na nás čeká lokalita plná lávy a až příliš aktivních sopek. Další novinkou jsou spletité džungle na východu. Jak už sami jistě tušíte, mapa celé hry je neskutečně veliká a nabízí spoustu různorodých míst, pro průzkum jako dělaných. Abychom však dlouhé hodiny neběhali sem a tam, nabízí plná verze i rychlé cestování skrze magické monolity. Jak jste si už možná všimli v přiloženém traileru, na naše obydlí budou nově útočit také NPC. Na blížící se útok však budeme předem upozorněni, takže naše těžce vybudované sídlo nelehne popelem, zatímco pobíháme někde úplně jinde. Ve hře pro jednoho hráče, případně na vlastním serveru, však půjde tahle inovace vypnout.

Funcom titul vydává pro všechny tři hlavní platformy, tedy PC, Xbox One a PlayStation 4. Pokud si titul chcete pořídit, můžete tak učinit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama