První záběry z FPS Atomic Heart
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První záběry z FPS Atomic Heart

První záběry z FPS Atomic Heart

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 5. 2018 11:59 3
Reklama

Studio Mundfish doposud nevydalo žádný titul a vypadá to, že jejich prvotina bude mít co nabídnout. V této příběhové FPS střílečce se podíváme do alternativní reality, kde v Sovětském svazu probíhají nějaké nekalosti a vy se s nimi v roli zvláštního agenta s označením P-3 musíte vypořádat.  

Vaše mise ale nepůjde tak dobře, jak by si každý správný agent přál. Po neúspěšné infiltraci komplexu 3826 se snažíte zjistit, co se vlastně pokazilo. Přemýšlení si ale raději schovejte na později, po okolí se totiž potulují šílení roboti. V traileru jich je vidět spousta druhů a očividně to nezůstane jen u nich. Pokud mě zrak nešálí, mihnulo se ve videu i cosi jako zombie.  

Na likvidaci robotů dostane agent do rukou celou řadu zbraní, ať už na blízko nebo na dálku. Ty si následně ještě bude moci upravit podle jeho preferencí. Prý by měla být i možnost stealthového postupu. Máte tedy na výběr, jakou cestou se s nepřáteli vypořádáte. Ukázka ale stealthem moc nepůsobí.  

Vývojáři zároveň pracují na VR projektu Soviet Lunapark, který má totožnou tématiku. Bude to ale spíše taková jednohubka, herní doba se prý bude pohybovat okolo 40 minut. Moc jsme se o něm nedozvěděli, ale dávalo by smysl, kdyby vyšel souběžně s Atomic Heart 

Na další informace o hře si budeme muset nějakou chvíli počkat. Zatím si můžete prohlédnout první screenshoty nebo shlédnout výše zmiňované video. Atomic Heart by každopádně mělo vyjít ještě tento rok na PC, PlayStation 4 a Xbox One

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama