Retro Hellbound sbírá peníze na Kickstarteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Retro Hellbound sbírá peníze na Kickstarteru

Retro Hellbound sbírá peníze na Kickstarteru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 5. 2018 09:45 1
Reklama

Studio Saibot přichází na Kickstarter se svým projektem Hellbound inspirovaným old-school FPS legendami jako je DoomQuake nebo Wolfenstein. Zároveň ale do hry chtějí přinést i moderní mechanismy, a to spojit do jedné velké brutální řežby běžící na Unreal Enginu 4.  

Vývojáři nepřišli jen tak s prázdnýma rukama. Už nyní si na Steamu můžete zahrát ochutnávku Survival módu zcela zdarma. V něm vás čeká kosení hordy pekelných nepřátel, kteří budou postupně do arény nabíhat ve vlnách. Zatím je k jejich likvidaci dostupných pět zbraní. Vedle klasické brokovnice je tady i tříhlavňová, Indolora je zdejší verze samopalu a nesmí chybět ani raketomet. Pokud zrovna není dost nábojů, jistě dobře poslouží palice Headcrusher. 

Krom toho se po aréně povaluje pár power-upů jako je Hell Damage, Hell Speed a Hell Skin. Jejich název dost vypovídá o tom, co po jejich sebrání získáte. Ve finále by jich, stejně jako zbraní, mělo být znatelně více.  

Inspirace Doomem je znát i v hudbě. Kosení pekelníků tak doprovází tracky z žánru, který vývojáři označují jako badass metal. Ukázku ze soundtracku si můžete poslechnou na jejich Kickstarteru 

Aby kickstarterová kampaň uspěla, potřebují vybrat 40 tisíc dolarů. Momentálně mají něco málo přes 2 tisíce. Pokud se požadovaná částka vybere, umožní jim to dodělat Survival mód a celkově přidat více obsahu. Na singleplayerovou kampaň to ale stačit nebude. Autoři nezavrhují možnost, že by si našli vydavatele, ale aby i při vývoji kampaně zůstali zcela indie, muselo by se vybrat 100 tisíc. Jak to s Kickstarterem Hellboundu dopadne uvidíme příští měsíc. A pokud se zadaří, tak by hra měla vyjít během příštího roku na PC.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama