Sledujte drsný příběhový trailer Agony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte drsný příběhový trailer Agony

Sledujte drsný příběhový trailer Agony

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 5. 2018 10:45 2
Reklama

Žánr survival hororů rozhodně neumírá na úbytě a jeho fanoušci mají z čeho vybírat. Občas se nám skoro až zdá, že občas trpí opačným problémem - některé náměty se začínají nepříjemně opakovat. To ale zjevně nebude případem Agony od polského studia MadMind. O této hře jsme toho už napsali hodně a asi vás nepřekvapí, že jsme na výsledný počit hodně zvědavi. Zhruba dva týdny před vydáním se vývojáři pochlubili příběhovým trailerem.

Ten má skoro tři minuty a užijete si v něm řádnou porci pekelných nechutností a kontroverze. Nahé sukuby? Jasně. Zabíjení miminek? Taky. Démoni, jejich hlava vypadá jako ozubená vagína? To si pište. A to je jen krátký výčet těch nejzjevnějších perliček, které nás při putování ohnivou říší zmaru čekají.

Hra se sice dočkala mírného utlumení skutečně drastických výjevů kvůli vydání na konzolích, hráči na PC se ale mohou radovat ze zprávy, že na jejich platformě bude k dispozici patch, který veškerou cenzuru odstraní a vy tak budete bezstarostně moci ukájet své zvrácené touhy bez toho, aby vám někdo říkal, kde leží hranice vkusu a dobrých mravů.

Samotná hratelnost se bude především točit kolem průzkumu a hledání vzpomínek hlavního hrdiny, který se z Pekla snaží uniknout. K tomu by mu měla dopomoct hlavně schopnost ovládat mysl nižších démonů a postupně se zlepšovat v různých dovednostech, díky nimž bude přežívání v horoucím Pekle o něco snazší. S ohledem na chabou fyzickou schránku ale vaším nejlepším přítelem bude plížení a vyhýbání se hrozbám. Připravte se i na řešení logických hádanek a sbírání různých bonusových předmětů.

Agony si na Kickstarteru před dvěma lety řekla o 66 666 kanadských dolarů, nakonec se podařilo vybrat téměř trojnásobek. Hra vychází 29. května letošního roku na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama