Oddworld na Steamu dočasně zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oddworld na Steamu dočasně zdarma

Oddworld na Steamu dočasně zdarma

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

11. 5. 2018 05:30 3
Reklama

Oblíbená retro plošinovka z roku 1997 je na Steamu dočasně zdarma. Steam přitom zase tak často hry nerozdává a uchyluje se spíše k hromadným slevám. O to více lze ocenit, že jsme se dočkali zrovna titulu Oddworld: Abe's Oddysee, který patří mezi nezapomenutelné retro hity.

Přes zastaralou grafiku a stáří hry, je celkové hodnocení na Steamu z více jak dva a půl tisíc uživatelkých recenzí úctyhodných 87 %. Sebráním kopie hry tak rozhodně nic nezkazíte. Stačí jít na stránku hry na Steamu a dát instalovat. Hra se vám pak zařadí do knihovny a tam už také navždy zůstane. Hra přitom jinak stojí celých 12,99 euro, tedy zhruba 340 Kč. Hra bude zdarma pouze do pátku 11. května do 19.00. 

Oddworld Inhabitants na Steamu zároveň zlevnil i jiné své hry a to rovným dílem o 80 %. I v nich si užijeme dobrodružství se sympatickým marťanem jménem Abe. Ten utíká před nebezpečnými a navíc ozbrojenými nestvůrami. O napínavou atmosféru tak není nouze. Na Steamu si přitom lze vyzkoušet i obdobný titul Oddworld: Abe's Exoddus v rámci demoverze.

Dobrou zprávou je, že tuhle hru rozjede opravdu každý. Ram paměti je požadováno jen 16 MB a procesor musí mít výkon minimálně 166 MHz. Pro úplnost dodejme, že hra funguje i na novějších Windowsech včetně desítky.

Pokud si na hru chcete zavzpomínat nebo se jen chcete podívat na to, o čem přesně je, rozhodně využijte našeho retro komentovaného gameplaye zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama