První screenshoty z džungle PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První screenshoty z džungle PUBG

První screenshoty z džungle PUBG

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 5. 2018 13:49 2
Reklama

PlayerUnknown’s Battlegrounds odhaluje svou další mapu. Poté, co jsme se dočkali mapy pouštní, nabídku nyní rozšiřuje také lokalita plná bujné vegetace. První screenshoty z tropického místa najdete v galerii níže.

Mapa nazvaná Sanhok byla k dispozici od desátého do čtrnáctého května 13:00 v rámci beta testování (tedy na experimentálním serveru). Není to přitom poprvé, co byla tato mapa k vyzkoušení a zahrát jsme si ji mohli již v polovině dubna. Dost možná se tak v budoucnu dočkáme dalšího testu.

Na snímcích si lze všimnout spousty zajímavých staveb, míst a na většině území také bujné vegetace. To vše zdobí všudypřítomné palmy dodávající exotický nádech. Kromě architektury typické pro asijské země narazíme také na přístavy či starobylý chrám. Jaké tajemství asi ukrývá?

Mapa džungle o velikosti 4x4km je inspirována ostrovy napříč jihovýchodní Asií, včetně lokalit v Thajsku a Filipínách. Tato lokalita původně nesla kódové označení Savage. Teprve nyní ji vývojáři dali oficiální jméno Sanhok, což je složenina ze sah-nook (thajské slovo pro zábavu) a mah-nok (filipínské slovo pro kuře). U obou slov uvádíme, jak se slovo termín vyslovuje, protože právě z toho nový název vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama