Katastrofické DLC pro Skylines na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Katastrofické DLC pro Skylines na konzolích

Katastrofické DLC pro Skylines na konzolích

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

15. 5. 2018 14:45
Reklama

Budovatelská strategie Cities Skylines od studia Colossal Order je sice na PC již od roku 2015, ale konzole Xbox One a PlayStation 4 se hry dočkaly teprve v roku minulém. Opožděného vydání se ostatně týká i dnes popisované rozšíření Natural Disasters (v překladu přírodní katastrofy). To bylo možné hrát na PC už koncem roku 2016, zatímco obě zmíněné konzole se dočkaly teprve dnes. Stalo se tak jen dva týdny po oficiálním ohlášení.

Natural Disasters do hry přináší dlouhou řadu přírodních katastrof, jako je tsunami, tornádo, zemětřesení, požár lesů a dokonce i pád meteoritu. Neminou nás ale ani náhlé propady půdy či silné bouře s blesky, jež dokonce mohou zapálit budovy. Příchod každé z katastrof lze naštěstí zaznamenat předem díky speciální budově, pokud ji tedy máme postavenou.

Dále nás čeká možnost rozšíření požáru mezi budovami, ale i zbrusu nové stavby. Postavíme si třeba radar zkoumající nebe a upozorňující na blížící se meteority, letiště s helikoptérami či podzemní bunkry pro případ nutnosti evakuace. Čeká nás i vysílání záchranných služeb na místo a boj o holý život našich svěřenců. Sami se ostatně podívejte na release trailer. O dramatické události v tomto rozšíření rozhodně nebude nouze. 

Pokud toho o hře příliš nevíte, doporučujeme se podívat na naši recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama