Phoenix Point odložen na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Phoenix Point odložen na příští rok

Phoenix Point odložen na příští rok

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 5. 2018 11:03
Reklama

Projekt Juliana Gollopa a zároveň duchovní nástupce série X-Com měl vyjít ještě během tohoto roku. Nový update pro backery nás ale vyvedl z omylu. Vývoj se totiž Gollopovi až příliš rozrostl pod rukama a nechce ho nijak uspěchávat. Aby naplnil potenciál Phoenix Pointu, rozhodl se odsunout datum hry na červen příštího roku.  

"Věřím, že můžeme udělat hru s vysokými produkčními hodnotami, což by jí mělo zajistit silný start při vydání. Abychom toho dosáhli, musíme rozšířit náš tým a zaměřit se na kvalitu," říká Gollop ve videu přiloženém u posledního updatu.  

"Upřímně, celý proces je mnohem pomalejší, než jsem zamýšlel, ale cítil jsem, že potřebujeme ty největší talenty, které můžeme najít. Jsem tedy rád, že můžu říct, že v našem studiu máme 35 skvělých vývojářů a jako důsledek našich nedávných updatů nám chodí nabídky pomoci od vývojářů z celého světa." Samozřejmě jako vždy došlo i na poděkování všem backerům, kteří vývoj podpořili. Také už je na cestě nová verze Phoenix Pointu pro hráče, kteří přispěli dostatečnou částku.  

Nového data vydání už se chtějí držet a žádné další odklady tak snad potřeba nebudou. Velkých taktických akcí ala X-Com je jako šafránu, takže se určitě nějaký ten čas vyplatí na Phoenix Point počkat. Přece byste nechtěli polovičatý zážitek.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama