Lego: Úžasňákovi v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego: Úžasňákovi v novém traileru

Lego: Úžasňákovi v novém traileru

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

16. 5. 2018 16:44
Reklama

Pan Úžasňák, paní Úžasňáková a jejich tři povedené děti. Tahle pětice superhrdinů se chystá na druhý návrat ve filmovém podání v srpnu. Nás ale nyní bude samozřejmě zajímat především podání herní.

Stejně jako ve filmu, i v připravovaném lego titulu se dočkáme notné dávky legrace, která zpestří celý zážitek z této akční adventury. Proti našim superhrdinům se postaví kriminálnici a zažijeme momenty z prvního i druhého (teprve chystaného) filmu. K dispozici budou také superpadouši a porazit je můžeme jedině dokonale sehranou spolupráci našich postaviček. Bude třeba využít specifické superschopnosti každé z našich postav a ukázat sílu rodinné pospolitosti. K dispozici ostatně bude také co-op pro dva hráče. Na Lego: The Incredibles (Lego: Úžasňákovi) se můžete podívat i díky dynamicky laděnému právě vydanému traileru.

Hra Lego: Úžasňákovi byla oznámena teprve v březnu letošního roku a dorazí k nám 15. června na PC i konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Předobjednávat můžete již nyní. Přestože hra dorazí již za 4 týdny, společnost TT Games toho příliš neprozradila. Taktéž na oficiálních stránkách je jen minimum informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama