Rainbow Six Siege o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six Siege o víkendu zdarma

Rainbow Six Siege o víkendu zdarma

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

16. 5. 2018 07:36
Reklama

Veškeré dostupné mapy, herní módy i třídy si hráči mohou užít již o tomto víkendu zcela zdarma. Děje se tak na počest příchodu nové italské jednotky, o čemž jsme vás nedávno informovali zde. Vše bylo oznámeno skrze oficiální Twitterový účet hry. Příspěvek obsahoval i krátké video, které si tak můžete prohlédnout níže. Nechybí ani speciální trailer.

Komu se Tom Clancy's Rainbow Six Siege zalíbí, může si tuhle akční střílečku zakoupit za 50 %. Sleva bude k dispozici od 16. května do 23. května na PS4, od 17. do 28. května na Xboxu One a od 17. do 21 května na PC. U konzolí se sleva týká digitální i fyzické edice, zatímco PC bude mít k dispozici pouze verzi digitální. Po nákupu zůstane veškerý odehraný postup uložen.

Stejně jako slevy, i termíny bezplatného hraní se liší v závislosti na platformě. PC mohou hrát od čtvrtku 19.00 do neděle 22.00. Xboxu One zase od čtvrtku 9.00 do pondělí 9.00 (služba Gold netřeba). Na PlayStationu 4 to pak rozjedeme od čtvrtku 15.00 do pondělí 15.00, avšak je zapotřební mít PlayStation Plus. Hru si však bude možné stáhnout předem a to už v průběhu dnešního dne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama