Shenmue III se odkládá na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue III se odkládá na příští rok

Shenmue III se odkládá na příští rok

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 5. 2018 14:42 2
Reklama

Pokud sledujete příběh vývoje Shenmue 3, tahle fakta dobře znáte - hra byla oznámena na E3 2015 s následným spuštěním kampaně na Kickstarteru. Vývojáři z YS Net si původně řekli o 2 miliony dolarů, tato částka byla pokořena za pouhých osm hodin, tedy v rekordním čase. Projekt nakonec vybral více než trojnásobek a stal se tak nejúspěšnější herní kampaní a šestou nejúspěšnější kampaní na Kickstarteru vůbec. Ani letos se však finálního produktu nedočkáme.

Není to první odklad, který pokračování kultovní série postihl. Hra měla původně vyjít už v roce 2017, nyní je už jisté, že se jí dočkáme nejdříve příští rok. Vyplývá to z prohlášení vydavatelství Deep Silver. Podle tiskové zprávy studio potřebuje více času na to, aby vypilovalo všechny kvality hry a dosáhlo standardů, které si značka zaslouží.

Jú Suzuki se následně fanouškům ozval přes komentář na Kickstarteru, kde zmínil, že odkladu předcházela dlouhá diskuze s vydavatelem a že čas navíc je ku prospěchu celého projektu. 

Jestliže jste se sérií dosud neměli tu čest a rádi byste si doplnili vzdělání, je tu přeci jen jedna dobrá zpráva, kterou můžeme připomenout. Vydavatelství SEGA v dubno oznámilo, že po letech spekulací a domněnek letos konečně vyjde remasterovaná kolekce prvních dvou dílů, a to na PC, PS4 a Xbox One. Konkrétní datum zatím uvedeno nebylo, remastery by to ale do konce roku snad stihnout měly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama