Project Cars míří na mobilní zařízení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Cars míří na mobilní zařízení

Project Cars míří na mobilní zařízení

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 5. 2018 09:07 4
Reklama

Jistě jste už o Projectu Cars někdy slyšeli. Je to totiž jeden z mála závodních simulátorů, které ještě v této době vycházejí. Loni vyšel druhý díl opět pod záštitou Namco Bandai a ve Slightly Mad Studios už se horlivě pracuje na dalším přírůstku do série. Tentokrát to ale bude spíš taková odbočka. Vývojáři se spojili se studiem GAMEVIL a chystají přenést jejich závodní simulaci na mobilní zařízení.  

Mobilní verze se bude jmenovat Project Cars GO. Zároveň je to také první závodní hra, na které bude GAMEVIL pracovat. "Jsme nadšení, že můžeme pracovat s lidmi ze Slightly Mad Studios a přinést Project Cars GO mobilním hráčům po celém světě. Project Cars GO bude obsahovat celou řadu licencovných vozidel a možností úprav, které do hry přidají větší autenticitu na mobilních zařízeních," řekl Kyu Lee z GAMEVIL.  

Zatím o samotné hře nemáme moc informací. Je popisována jen jako autentická závodní hra pro mobily a prý jí podpořili i profesionální závodníci. Hráči by si za volantem měli prožít adrenalinový zážitek ze závodění v doposud neviděné formě.  

V oficiální zprávě je uvedeno, že plyn budeme moci sešlápnout už velmi brzy. Jak velký časový úsek si pod tím vývojáři představují můžeme jen odhadovat, ale počítal bych s tím, že ještě během letošního roku by měl Project Cars GO dorazit na naše mobily.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama