Vyřešte záhadu v Unforeseen Incidents
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyřešte záhadu v Unforeseen Incidents

Vyřešte záhadu v Unforeseen Incidents

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

17. 5. 2018 07:35
Reklama

Milovníci zadumané a poklidné hratelnosti klasických 2D point and click adventur vděčí hlavně nezávislé scéně a také německým sousedům za to, že tento žánr s železnou pravidelností zásobují uspokojivým množstvím nových přírůstků. Je nicméně pravdou, že těch úplně klasických a ručně kreslených zase tolik není. Každý takový kousek tak bývá vítán s otevřenou náručí, zvláště pokud je jeho stylizace tak odlehčená a svérázná jako v případě Unforseseen Incidents.

Posoudit sami to ostatně můžete při shlédnutí níže přiloženého téměř dvouminutového traileru, který vás také zběžně seznámí s hlavní zápletkou a trošku vidláckým, ale za to dobrosrdečným a sympatickým hlavním hrdinou Harperem Pendrellem. Harper žije na maloměstě, jehož poklidné vody rozčeří propuknutí smrtelné epidemie velice nakažlivé nemoci projevující se silným krvácením z nečekaných tělních otvorů. Harper se s pomocí svého rodinného známého, univerzitního vědce, snaží vynalézt na toto horečnaté onemocnění lék a přitom pokud možno zůstat na živu. Sám Harper je kutil a technicky zdatný mladík, který nikdy z ruky nedává svůj věrný víceúčelový nožík, takže má rozhodně své způsoby, jak ruce přiložit k dílu.

Ve hře nás čeká více než 60 ručně kreslených obrazovek, na nichž budeme klasicky řešit nejrůznější hádanky, kombinovat předměty, povídat si s často podivnými postavičkami a přicházet na kloub nebezpečné záhadě. Pokud máte tradiční adventury rádi, určitě byste měli zařadit Unforeseen Incidents do svého hledáčku; třeba jej začít sledovat na jeho Steam stránce.

Datum vydání je stanoveno na 24. května. Cena bude 19,99 euro a do 23. května si kód na hru můžete pořídit v předprodeji s 25% slevou přímo z oficiálních stránek a podpořit tak německé nezávislé vývojáře z Backwoods Entertainment.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama