Velké změny pro OS 2 na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velké změny pro OS 2 na konzolích

Velké změny pro OS 2 na konzolích

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

18. 5. 2018 19:00
Reklama

Titul Divinity: Original Sin 2 sice ohromil hráče i herní redakce v září minulého roku, konzolisté ale na své žně stále ještě čekají. Platformy PlayStation 4 a Xbox One se totiž dočkají teprve v srpnu. Už dříve bylo avizováno, že verze pro konzole bude do jisté míry upravena. Teprve dnes jsme se však dozvěděli podrobnější informace. Podívejme se tedy na ně.

Největší změnou má být kompletně přepracovaný Akt 3. Lokace Arx obsahuje nové dialogy, NPC a dokonce i questy, díky čemuž má být příběh lépe provázaný. Přidáno navíc bylo i sedm nových zápasů, které budeme ovládat v přepracovaném ovládání.

Noví hráči budou mít uhlazenější cestu než kdy dříve. Bude jim totiž nabídnut tutoriál, stejně jako nová varianta obtížnosti zvaná Příběhový mód. Ta umožňuje kdykoliv utéci z bitvy a zachránit tak všechny členy naší výpravy. Nové značky na mapě pak pomohou hráčům lépe najít daný quest, takže už nemusí zbytečně bloudit.

Pro lepší správu inventáře budeme moct označit více předmětů najednou. Očekávat máme i změny cen brnění, které budou ještě lépe odrážet jejich užitečnost. Upravena byla i obtížnost v módu Explorer a Hardcore. Od 16. května však hráči mohou vyzkoušet Original Sin II na tři hodiny díky Xbox Game Preview. Kdo si koupí Definitivní edici pro Xbox One, navíc získá předběžný přístup do prvního aktu. Veškerý obsah se pak přenese do plné verze hry.

Více o hře se dozvíte v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama