Námořní DLC pro Hearts of Iron IV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Námořní DLC pro Hearts of Iron IV

Námořní DLC pro Hearts of Iron IV

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

20. 5. 2018 08:11 1
Reklama

Postavit vlastní flotilu a zaujmout dominantní postavení na mořské hladině. Přesně to můžeme očekávat od nového DLC Man The Guns, které osvěží dva roky starou strategii Hearts of Iron IV.

Ačkoliv tahle vojenská strategie pochází z poloviny roku 2016, Paradox Development Studios hru neustále rozšiřuje skrze DLC. Man the Guns je už třetí velké rozšíření (nepočítaje Death or Dishonor), které bylo jako mnoho jiných novinek oznámeno ve Stockholmu na PDXCON. Data vydání jsme se bohužel nedočkali. Víme ale, že pokud si rozšíření předobjednáte, získáte jako bonus sadu tapet (wallpapers) a speciálního avatara i ikony na oficiálním fóru. Je také zřejmé, že se vše i tentokrát odehraje v období 2. světové války.

Jak odhaluje oznamující trailer, rozšíření se zaměří na námořní bitvy. Těšit se tak můžeme na širší možnosti úpravy lodí, přidávání zbraní i brnění našim plavidlům a dokonce i možnost modernizovat starší lodě. Dle vývojářů se má Man The Guns zaměřit na demokratické státy světa, kde však byly zmíněny pouze Spojené státy americké. Ovládnete moře nebo z vašich lodí zbydou jen potápějící se trosky?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama