Fortnite nabízí přes dvě miliardy Kč
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite nabízí přes dvě miliardy Kč

Fortnite nabízí přes dvě miliardy Kč

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

21. 5. 2018 18:00 4
Reklama

Zrak vás nešálí. Epic Games skutečně ohlásilo možnost vysloužit si neuvěřitelných 100 000 000 dolarů, tedy zhruba 2,2 miliardy Kč. Stačí být tím nejlepším.

Pokud vás nezaujal nový limitovaný mód Solo Showdown, ve kterém lze vyhrát herní peníze (více zde), vydejte se na lov financí skutečných. Šílené odměny více než 2 miliardy Kč se dočkáme v období 2018-2019. Jde o famózní a jen těžko přehlédnutelný vstup do eSportu, který zajisté motivuje velké množství hráčů. Výše sumy je sice na první pohled zarážející, avšak připomeňme, že Fornite překonává řadu rekordů, ačkoliv Battle Royal verze je přece jen stále free to play. Zároveň je tak trochu překvapivá stručnost zprávy na oficiálním blogu, kde bylo zveřejněno jen několik málo vět.

Oficiální twitter hry věnovaný přímo esportu @FortniteLeague, odkazuje na server TheEsportsHub.com, kde hra již získala vlastní záložku v menu a už nyní se zde objevily první turnaje. Nejméně v jednom z nich přitom výherce získá finanční odměnu 85 dolarů, tedy necelé 2000 Kč. V soutěžích tak zřejmě budeme získávat zhruba takové částky, zatímco zmíněná suma 100 000 000 dolarů je odměnou určenou k financování takových odměn. Nejde tedy o výhru, kterou bychom mohli získat jediným turnajem. Turnaje jsou rozděleny dle platforem a tak hráč s PlayStationem 4 nebude moci soupeřit s kolegou vlastnícím PC.

Titul se nedávno dočkal nového updatu, který do hry přidává novou zbraň i jablíčka, díky kterým se můžeme léčit (více o něm zde).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama