Pohled na Rainbow Six Siege Para Bellum
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pohled na Rainbow Six Siege Para Bellum

Pohled na Rainbow Six Siege Para Bellum

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

21. 5. 2018 10:45
Reklama

Ubisoft již nějakou dobu láká na připravované DLC Operace Para Bellum pro Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Jde o rozšíření, které kromě nové mapy Villa do hry přinese i dvě italské jednotky - Alibi a Maestra.

Oba přírůstky jsme sice již mohli vidět v samostatných trailerech, ale šlo spíše o propagační záběry nežli o realistickou ukázku z bojové linie. Právě proto bychom si měli všimnout nyní vydaného videa, které italskou sílu ukazuje přímo v akci. Ačkoliv jde o pouhých pět minut, základní obrázek si o nových operátorech udělat stihneme. To vše z prostředí zbrusu nové mapy Villa.

Obě jednotky jsou obranného zaměření. Unikání zbraní Alibi je možnost vytvořit až tři hologramy vojáků, které zmatou nepřátele. Pokud do nich střílíme, zobrazení se přerušuje a tak je ihned poznat, že jde o pouhopouhý hologram. Už samotná střelba však označí naši pozici. Jenomže pokud takhle stojí několik nepřátel včetně skutečného jedince, je malá šance, že začneme pálit na toho správného.

Mestro je naproti tomu vybaven prvotřídní kamerou která má brnění proti klasickému střelivu a vidí i skrze kouř. A pozor, tahle speciální kamera kromě označení nepřátel dokáže dokonce i střílet. Nejde sice o kdo ví jak důrazné střely, avšak nepřátele mohou zaskočit a zabít dříve, než je naleznou. Kamera se však po určité době střílení přehřívá.

Název rozšíření pochází z latinské věty "Si Vis Pacem, Para Bellum.", což v překladu znamená "Pokud chceš mír, připrav se na válku." Jde o deváté rozšíření, které bylo oznámeno již v listopadu 2017. Vydání se má dočkat letos. Samozřejmostí je nutnost vlastnit základní hru, kterou si případně můžete dokoupit na Xzone pro PC, PlayStation 4 nebo Xbox One. Pokud o hře chcete vědět více, stačí si přečíst naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama